Mivel foglalkozunk?

Kisvállalkozások weboldalának, webáruházának elkészítésével, üzemeltetésével, keresőoptimalizálással és online marketing tanácsadással, Google AdWords és Facebook Ads kampányok kezelésével.

Mesélhetnék róla, hogy mennyire szeretjük a szakmát, mennyi éven át tanultuk és mennyire profik vagyunk, milyen nagyszerű csapattal dolgozunk együtt, vagy hogy már több száz weboldalt és webáruházat készítettünk el és üzemeltetünk... hogy 2003-tól foglalkozunk weboldalakkal és web alapú szoftverekkel... na de minek? :-)

Elolvasod és nyugtázod, hogy ez is olyan, mint az ezer másik, majd tovább lépsz a keresőben.

Tudod mit? Megkíméllek a sablon dumától. Tényleg értünk ezekhez a dolgokhoz és tényleg profi munkát végzünk. Ha komolyan szeretnél egy weboldalt, vagy webáruházat, akkor hívj fel telefonon és egyeztessünk egy időpontot, amikor személyesen találkozunk.

Ott aztán elbeszélgethetünk az élet nagy dolgairól, meg persze arról is, hogy mit szeretnél megvalósítani és abban hogyan és mennyiért tudunk Neked segíteni.

Nem, e-mailben nem küldünk árajánlatot. Ha csak árajánlatokat gyűjtesz, kérlek keress mást, ne raboljuk egymás idejét. Mi nem a legolcsóbbak vagyunk, nem is akarunk azok lenni. Tisztességes pénzért tisztességes munkát végzünk.

Szóval itt a rizsa vége és a telefonszám:

+3620-512-8953

Hívj, ha úgy gondolod, hogy szeretnél megismerkedni velünk és esetleg dolgozhatnánk együtt!

Elérhetőségeink

Winkler Informatika - Lignator Bt.

Székhely: 3182 Karancslapujtő, Ságvári út 13. (személyes találkozóra elmegyünk hozzád)

Telefonszám:
+36 20 512 8953

E-mail: info@djw.hu - kérjük, ne spamelj, igen jó a szűrő és csak egyszer jutsz át rajta.

Mikor vesszük fel a telefont?

Hétfő - péntek: 08.00 - 17.00 között,
vagy ha mégsem, akkor visszahívunk!

Írj nekünk

Az oldalon szereplő képekkel és minden tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva. A tartalmak felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges.